Τι είναι τα Mini Groups και γιατί να τα επιλέξετε;

Mini Groups - Προπόνηση στο στάδιο

Τα mini groups (=μικρά γκρουπάκια) είναι προπόνηση με 2 ή και περισσότερα άτομα. Τα άτομα που συμμετέχουν στα mini groups γυμνάζονται ταυτόχρονα με ένα σύστημα προπόνησης που έχω επιλέξει, ΠΑΝΤΑ όμως μετά από συζήτηση και καταγραφή των στόχων και της φυσικής κατάστασης των ατόμων που απαρτίζουν το γκρουπ.

Προσωπικά, επιλέγω τα δικά μου γκρουπς να μην υπερβαίνουν τα τέσσερα άτομα.

Το κάθε γκρουπ ακολουθεί πάντα το πιο αρχάριο άτομο και όχι το πιο προχωρημένο. Αυτό συμβαίνει διότι δε μπορούμε να βάζουμε δύσκολες και απαιτητικές ασκήσεις, εφόσον δεν εκτελούνται άρτια από όλα τα άτομα που απαρτίζουν το γπρουπ.

Υπάρχουν πολλά θετικά στην προπόνηση με mini groups. Ας δούμε τα πιο σημαντικά:

Οικονομικές τιμές

Μία από τις πιο συχνές δικαιολογίες για να αποφύγουμε τη γυμναστική είναι τα χρήματα (ψέματα είναι;).

Για κάποιον/-α που δε διαθέτει τα χρήματα για personal training, τα mini groups είναι η ιδανική λύση.

Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης με χαμηλό κόστος. Μπορείτε είτε να φέρετε τους αγαπημένους σας είτε να μου ζητήσετε να σας εντάξω εγώ σε κάποιο γκρουπ, με την προϋπόθεση πάντα πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Διασκεδαστική προπόνηση

Ένα άλλο θετικό των mini groups είναι ότι η προπόνησή μας μπορεί να γίνει διασκεδαστική. Με τον όρο διασκεδαστική δεν εννοούμε χαβαλέ και απειθαρχία αλλά υγιή ανταγωνισμό. Να δίνουμε κίνητρο ο ένας στον άλλο και να έρχεται η συνολική βελτίωση και το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα από ομαδική δουλειά και σωστή συνεργασία.

Ο gym instructor γίνεται personal trainer

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων στα mini groups, ο gym instructor γίνεται personal trainer, με αποτέλεσμα ο κάθε ασκούμενος του γκρουπ να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Αφήνουμε λοιπόν τις δικαιολογίες στην άκρη! Παίρνουμε τον φίλο μας ή την φίλη μας, τους κολλητούς μας, τα ξαδέλφια μας, τους παππούδες μας… ή όποιον εσείς νομίζετε ότι θα ήταν το ιδανικό σας ταίρι σε ένα γκρουπ προπόνησης και ξεκινάμε το συντομότερο δυνατό την άσκηση.

Γιατί φίλοι μου, δε θα βρείτε τίποτα καλύτερο από την άσκηση για να σας βοηθήσει να έχετε μια ζωή γεμάτη υγεία και ποιότητα.

Προτείνεται: Για όλους

Περισσότερες πληροφορίες για το Group Training Vs Personal Training.

Μάθετε περισσότερα για…

Προπόνηση με ιμάντες-trx group

Μην ξεχνάτε πως τα δύο πρώτα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν!