Ας συστηθώ επίσημα…

Για να μου εμπιστευτείτε κάτι τόσο σημαντικό όπως το σώμα σας, θα πρέπει να σας συστηθώ και να μάθετε λίγα πράγματα για εμένα.


Ονομάζομαι Μάνος Μπουσούνης και ασχολούμαι με τη γυμναστική και τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία, σχεδόν νηπιακή. Στα έξι μου χρόνια ξεκίνησα ένα άθλημα που λάτρεψα και λατρεύω, το μπάσκετ. Μέσα από το μπάσκετ έμαθα την ομαδικότητα, τη δύναμη ενός υγιούς σώματος και, το σημαντικότερο, λάτρεψα τον αθλητισμό.

Στο μπάσκετ απέκτησα πολλές διακρίσεις, ομαδικές αλλά και ατομικές.

Με το μπάσκετ ασχολήθηκα για πολλά χρόνια. Παράλληλα, ασχολήθηκα με την σφαιροβολία (χρυσό μετάλλιο σε παν. διαγωνισμό), το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο. Εκπαιδεύτηκα και σε πολεμικές τέχνες όπως το Wing Chun, το Shotokan και το Hapkido.

Γενικότερα, δε θυμάμαι να έχει περάσει μία ημέρα στη ζωή μου που να μην έχω γυμναστεί. Την αγάπη και το πάθος μου για τον αθλητισμό άρχισα να τα μεταδίδω σε φίλους και γνωστούς που μου ζητούσαν να τους αναλάβω σαν προσωπικός γυμναστής (=personal trainer).

Αυτό σημαίνει personal trainer, ο προσωπικός σας γυμναστής.

Αποφάσισα το χόμπι μου για τα ατομικά προπονητικά προγράμματα για φίλους να το δω πιο επαγγελματικά. Αποφοίτησα, λοιπόν, από την Base Training σαν Personal Trainer, Gym Instructor και Elite Trainer (για ειδικούς πληθυσμούς, τραυματισμούς και αθλητές). Επίσης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια διατροφής και αποκατάστασης τραυματισμών γονάτου.

Ειδίκευσή μου είναι η λειτουργική προπόνηση (functional training), το full body training, το cross training καθώς και η προπόνηση με ιμάντες. Επιπλέον, ασχολούμαι με προετοιμασία και ειδική προπόνηση αθλητών καλαθοσφαίρισης, για βελτίωση τυχών αδυναμιών και επίτευξη προσωπικών στόχων.

Παράλληλα, είμαι αρθρογράφος για θέματα fitness.

Είμαι λάτρης της προπόνησης σχεδόν όλων των ειδών και έχω σαν στόχο τη βελτίωση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας όλων των ασκούμενών μου.

Εμπιστευτείτε μου ελάχιστο από τον χρόνο σας και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ακόμα και αν είστε διστακτικοί με την γυμναστική, θα φτιάξουμε μαζί το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς, το οποίο θα λατρέψετε!

Μάνος Μπουσούνης, Personal Trainer – Gym Instructor – Elite Trainer – Αρθρογράφος

Μην ξεχνάτε πως τα δύο πρώτα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν!

Μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα με τη γυμναστική!