Τι είναι το Make your own personal και γιατί να το επιλέξετε;

Για αρχή, ας μιλήσουμε με ελληνικούς όρους. Make your own personal σημαίνει να φτιάξουμε μαζί το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, όπως είναι αυτονόητο, δε μπορεί να αρέσει σε όλους το ίδιο. Αυτό όμως δεν αποτελεί και δικαιολογία για να σταματήσουμε τη γυμναστική. Μαζί θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα προπόνησης που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Το Make your own personal είναι για όσους θέλουν να εντάξουν στην προπόνησή τους μείγμα προπονήσεων όπως pilates, functional, ιμάντες, cross-training, τρέξιμο, πολεμικές τέχνες κ.ά.

Δηλαδή, αν κάποιος έχει μία προτίμηση για παράδειγμα στο pilates, μπορούμε να εντάξουμε στην προπόνησή του ασκήσεις pilates σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Ας δούμε τι λέει χαρακτηριστικά η Άννα που είναι πελάτισσά μου και έχει τρέλα με τις πολεμικές τέχνες.

“…Όταν ξεκινήσαμε την πρώτη προπόνηση με τον Μάνο, μου τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον καθώς μέσα στο προπονητικό μου πρόγραμμα είχε εντάξει και τις πολεμικές τέχνες στις οποίες είχα και έχω μία αδυναμία. Η ώρα της γυμναστικής μαζί του πέρασε και ούτε που το κατάλαβα….”

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της Άννας

Τα οφέλη του Make your own personal είναι πολλαπλά, ας δούμε όμως τα πιο σημαντικά.
  • Η γυμναστική δεν σας φαίνεται βαρετή.
  • Υπάρχει δυνατότητα να συνδυάσουμε πολλά είδη γυμναστικής.
  • Βελτιώνει την καθημερινότητά μας και την ποιότητα ζωής μας.
  • Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για όποιο είδος γυμναστικής θέλετε να εντάξουμε.
  • Δεν υπάρχει η δικαιολογία “βαριέμαι να κάνω γυμναστική”.

Προτείνεται: Για όλους

Μάθετε περισσότερα για…

Προπόνηση με ιμάντες-trx group

Μην ξεχνάτε πως τα δύο πρώτα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν!